Početak > Herceg Novi > Marić Apartmani


Marić Apartmani
Kontakt osoba: Stevan Marić
Grad: Herceg Novi
Adresa: Kumbor 79
Telefon 1: +381 62 226710
Telefon 2: +382 69 241873
Sajt: www.hotelmaric.com

Osnovni podaci
Udaljenost od mora 20m
Parking
Internet
Kablovska TV
Terasa
Klima
Opis ponude

Kumbor je mirno, malo mesto, idealno za odmor bez buke i gužve, smešteno na samoj obali mora. U centralnom delu Kumbora nalazi se lep park sa palmama i mala luka. Uređene plaže (ukupna dužina 3 km), čisto more, očuvana priroda prepuna voćnjaka, maslinjaka, i druge mediteranske vegetacije, kao i restorani s odličnom gastronomskom ponudom samo su deo doživljaja zbog kojih ćete zavoleti ovo mesto. Sve u svemu ovo mesto je savršeno za porodice sa malom decom, jer nema gužve, niti saobraćaja. U Kumboru ništa nije daleko, tako da možete lako doći do bilo koje plažice. Ako želite u noćni provod, a ne zadovoljavaju vas kafići i picerije u Kumboru, uvek možete “skoknuti“ do Herceg Novog koji je udaljen od Kumbora 3.5 km gde postoje mnoga mesta koja nude kvalitetan provod do kasnih večernjih, ali i ranih jutarnjih sati. Prosečna dnevna temperatura morske vode u Kumboru i okolini tokom letnjih meseci iznosi oko 27 stepeni Cejzijusa, prosečna dnevna temperatura vazduha u julu i avgustu iznosi 35 stepeni, omogućava da kupališna sezona traje najmanje pet meseci.

Hotel Marić je novoizgrađeni objekat otvoren 05. jul 2015 godine. Hotel Marić je deo kompleksa kompanije Marić koja poseduje niz objekata u Srbiji, Beogradu , Bosni i Hercegovini i Montenegru. Nalazi se na samom šetalištu (pešačka zona) na samo 20 metara od mora. Sastoji se od dvadest jedne lux smeštajne jedinice od čega osam lux apartmana i trinaest lux soba opremljenih sa novim Led TV, klima uređajima , WI-FI, i kuhinjama. Sastoji se od tri kategorije smeštajnih jedinica:

A- Sa pogledom na more,

B- Sa delimičnim pogledom na more,

C- Sa pogledom na park.

Svakodnevno se organizuju izleti brodom bokokotorskim zalivom kao i obližnjim atraktivnim izletištima i kupalištima koje smo mi u mogućnosti da organizujemo , jer hotel poseduje i turistički brodić. Imamo mogućnost spuštanja i sidrenja u marini čamaca/brodova do 8 metara duzine.Parking uz obaveznu najavu zbog ograničenog broja mesta.

Pošaljite e-mail vlasniku
Vaše ime i prezime:
Vaš e-mail:
Vaš telefon:
Odaberite datum dolaska:
Odaberite datum odlaska:
Tekst poruke:
 
  Saglasan sam sa uslovima korišćenja.
ID objekta: 20292Izaberite destinaciju
Korisne informacije
BaosiciBeciciBijela
BudvaBuljaricaDjenovici
Herceg NoviIgaloKamenovo
KotorKumborMeljine
PetrovacRafailoviciSusanj
SutomoreTivatZelenika
Opšte informacije
Turistička organizacija Tivta
Turistička organizacija Budve
Montenegro Airlines
JAT
Mape Crne Gore
Imenik Crne Gore
Telekom Crne Gore
Novi pozivni brojevi u CG
Novine
Vijesti
Pobijeda
Dan

Zabava
Forumi
Koncerti
Prodavnice
Oglasite se | Partnerski program | Montenegro Blog | Kontaktirajte administratora
W1 Solutions © 2017